KOREA
Electronic Travel
Authorization

ETA Way

K-ETA, вы можете легко получить корейскую электронную визу в любом месте.[etakr.com] Shkoni në një udhëtim për të takuar Korenë dhe trashëgiminë njerëzore të UNESCO-s.

Date 2023-03-24

K-ETA, вы можете легко получить корейскую электронную визу в любом месте.Shkoni në një udhëtim për të takuar Korenë dhe trashëgiminë njerëzore të UNESCO-s.

Kpop

Sistemi K-ETA ju njofton për miratimin brenda 24 orëve nëse aplikoni në internet dhe të huajt e aprovuar mund të hyjnë në Kore. Ky sistem u prezantua nga qeveria koreane në përgjigje të COVID-19 dhe synohet të menaxhohet duke identifikuar qëllimin e hyrjes, qëndrimin, orarin e udhëtimit etj. të të huajve përpara hyrjes në vend.Ofroni shërbim të integruar të menaxhimit - K-ETA lejon shumë hyrje për 90 ditë pas hyrjes në Kore. Nëpërmjet kësaj, ju mund të vazhdoni të shijoni udhëtimin tuaj në Kore me një aplikim të vetëm. Përveç kësaj, K-ETA ofron menaxhim të integruar të informacionit para dhe pas hyrjes në Kore. Të gjitha informacionet, të tilla si aplikimi për vizë, zgjatja e qëndrimit dhe të dhënat e imigracionit, menaxhohen në një sistem për të minimizuar krijimin dhe shqetësimin e panevojshëm të dokumenteve.

vizë jashtë shtetit

Koreja është një vend me bukuri të ndryshme si historia, kultura, natyra dhe ushqimi. Nëse jeni një i huaj që viziton Korenë për herë të parë, do të doja t"ju prezantoja me disa vende të mira për t"u vizituar.Jeongdongjin, Gangwon-do - Jeongdongjin është një qytet i vogël i vendosur në bregun lindor të Gangwon-do, dhe është i famshëm për valët e tij të bukura që përkulen si male. Stacioni Jeongdongjin është gjithashtu një nga atraksionet e njohura për udhëtarët e trenit.Gyeongju - Gyeongju është një nga qytetet më të vjetra historike në Korenë e Jugut. Tempuj të tillë si Observatori Cheomseongdae, Anapji Pond, Bulguksa Temple dhe Seokguram Grotto janë ndër atraksionet turistike më të njohura në Kore.Ishulli Jeju - Ishulli Jeju është një nga destinacionet e udhëtimit në Kore ku mund të shijoni gjithçka nga natyra, kultura dhe ushqimi. Në veçanti, është një zonë e vizituar nga shumë turistë për shkak të oreumit të saj të bukur dhe peizazhit bregdetar.

pasaportë e vetme

Ushqimi korean është i famshëm në të gjithë botën dhe ka shumë ushqime që të huajt kënaqen t"i hanë. Në vijim prezantohen ushqimet dhe restorantet koreane që pëlqejnë veçanërisht të huajt.Petë - Petë është një pjatë me petë e bërë me miell gruri. Petët janë të përtypura dhe supa ka një shije dhe aromë të pasur. Ka lloje të ndryshme të naengmyeon, bibim guksu dhe kalguksu, dhe është një nga ushqimet përfaqësuese koreane që pëlqejnë shumë njerëz.Bulgogi - Bulgogi është një biftek i famshëm i stilit korean. Mishi i viçit është i kalitur dhe i pjekur në skarë dhe hahet. Bulgogi është i përtypur dhe i shijshëm, duke e bërë atë të popullarizuar në mesin e të huajve.Kotoleta e derrit me djathë - Kotoleta e derrit me djathë është një kotele derri e pjekur në skarë e mbushur me djathë. Tekstura e butë e koteletës së derrit dhe shija e kripur e djathit harmonizohen, duke e bërë atë shumë të shijshëm.

i huaji që udhëton në Kore

Vendet historike në Kore: Ka shumë vende historike në Kore. Për shembull, ka vende të ndryshme si Pallati Gyeongbokgung, Pallati Changdeokgung, Tempulli Bulguksa, Seokguram Grotto dhe Anapji Pond në Gyeongju.Hongdae - Një zonë e famshme për distriktin e saj universitar, ku mbahen shfaqje dhe ekspozita të ndryshme, si dhe për artin e rrugës dhe modën.

Informacione të udhëtimit në Kore

Procesi i aplikimit K-ETA është i thjeshtë. Nëse hyni në faqen e aplikimit të K-ETA në internet dhe plotësoni informacionin tuaj personal dhe planin e udhëtimit, etj., lëshimi i K-ETA do të vendoset pas shqyrtimit. Në këtë kohë, koha e nevojshme për lëshimin është zakonisht brenda 24 orëve. Nëse merrni një K-ETA përpara nisjes, ai mund të përpunohet shpejt dhe me lehtësi gjatë procesit të imigrimit.

vizë udhëtimi

APPLY FOR K-ETA